AfterStart! Barcelona el 21 de Març

Ens complau informar-vos que el proper Dijous 21 de Març, a partir de les 19:00 hores, tindrà lloc el proper l’AfterStart! Barcelona.

Ens ho estàveu demanant i us ho hem donat!.

L’AfterStart! és una reunió entre professionals de la informàtica Sèniors, i de diferents tecnologies (cross-technology).

Així coincidim Programadors de PHP, Administradors de Sistemes Linux, Windows, Dba’s d’Oracle, MySQL, Postgree, Programadors de Java, de .NET, C++, CTO’s, experts en Drupal , de programació de plugins WordPress, Joomla, N2CMS, Umbraco, Front Ends experts en Backbone, Angular, Coffeescript, Prototype, JQuery, Node.js, BackEnds que creen codi que s’executa en centenars de servidors amb milions d’usuaris i experts en Seguretat…

Però tot i les tecnologies tan diverses a tots ens uneix la passió per Internet, pels projectes web, i les Start ups.

Així que posem en comú coneixements, fem xerrades tècnicques, fem networking i compartim unes birres, entre alegria, bon ambient i molta tecnologia de nivell.

L’equip d’AfterStart vetlla per que les persones que vénen siguin maques, bones persones, per a mantenir la gran qualitat humana d’aquestes trobades. Per això seleccionem els assistents i l’adreça només s’envia per privat.

Si vols proposar algun tema envia’ns un email.

Si mai has vingut i vols assistir cal que t’enregistris.

Un comentari a “AfterStart! Barcelona el 21 de Març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *